Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Happcamp Utazási Iroda

A foglalás menete

 

Hívja irodánkat 8-17 óra között hétköznaponként a (06-1-) 290-4716-os , vagy a 06-30-408-6399-es számon, kollégáink fogadják az Ön hívását és mindenben a segítségére lesznek. 

Az e-mail-es megkeresésekre minden esetben 24 órán belül válaszolunk.                            info@naturexpert.hu

Figyelem: csoportos foglalás esetén kérjük, minden esetben először irodánkban érdeklődjön!

 

A foglalás pontos menete:

1 - Telefonos vagy e-mailen történt ajánlat kérésére 24 órán belül e-mailben (az ajánlat kérésében megadott e-mail címre) elküldjük Önnek a kiválaszott kempingben és a megcélzott időpontban rendelkezésre álló szabad házakat, árakat, feltételeket.

2 - Amennyiben megfelel Önnek az ajánlatunk és kiválasztásra kerül a pontos nyaralás, ezt válasz e-mailben vagy telefonon jelzi felénk, akkor irodánk közvetlenül lefoglalja az adott szálláshelyet az Ön részére.

3 - A foglalást követően Irodánk megküldi Ön részére e-mailen a legfontosabb információkat. FONTOS: A foglalás akkor tudjuk fenntartani, ha a foglalás követően legalább 25%-os előleg Irodánk részére átutalásra kerül a foglalást követő maximum 10 napon belül. ( Last minute foglalás esetében ettől eltérhetünk) 

4 - A teljes vételár megfizetését követően, melyet az utazás megkezdése előtt maximum 14 nappal megtesz felénk, megküldjük Ön részére e-mailen a vouchert és az összes hasznos információt, szerződést, stb.

5 - Természetesen a helyszínre érkezést követően a nyaralás teljes időtartam alatt is segítségére leszünk bármilyen kérdése, észrevétele esteén. Ilyen esetben rendelkezésére áll magyar nyelvű Ügyfélszolgáltatunk, mely 0-24 órában hívható a +36304086399 telefonszám.