Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Happcamp Utazási Iroda

Állatok a kempingben

KUTYÁKRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK

Kutya bevitele a kempingek területére többségében nem engedélyezett, azon kempingeknél, ahol ez megengedett, azt külön jeleztük a kemping leírásában.

 • Ha kutya is érkezik a családdal, kérjük ezt az igényét már a foglalás pillanatában jelezze. Kizárólag irodánk írásos visszaigazolásával vihető be kutya a lakóegységbe.  Amennyiben nem rendelkeznek írásos visszaigazolással, a kutya nem mehet be a mobil házba.
 • Csak kistestű kutyák (max. 15 kg-ig) engedhetők be a mobil házakba.
 • A kutyáknak rendelkezniük kell útlevéllel és a bőrük alá helyezett microchippel.  A kutya gazdájának kérésre fel kelll mutatnia a kutya  európai oltási könyvét, vagy az útlevelét, melyek igazolják a legutolsó veszettség elleni oltás időpontját (az adott országban érvényes előírások alapján)
 • A kutyák a kemping területén csak pórázon közlekedhetnek és csak a gazdájuk kíséretében. A gazdák kötelessége a kutyák ürülékének azonnali feltakarítása, illetve gondoskodniuk kell arról, hogy a kutyájuk ne zavarja a kemping lakóit. A gazdák kötelesek a kutyatartásra vonatkozó  megfelelő higiéniai és egészségügyi szabályokat betartani. A kutya nem tartózkodhat az ágyon és a kanapén, nem szabad a házban megfürdetni, erre a kempingek területén vannak kijelölt helyek. 
 • A kutyák nem maradhatnak egyedül sem a mobil házon belül, sem a házon kívül, illetve nem zárhatók be az autóba sem.
 • Ne feledkezzen el a kutya számára fontos tárgyakról: hozza el a kedvenc játékát, valamint elegendő élelmet, tálat, vizes edényt, az alvóhelyét, a pórázát,  és az ürülék összeszedéséhez kislapátot és nejlonzacskót.
 • A kutya után fizetendő költség 5 €  / nap a következő kempingekben: Butterfly Kemping, San Francesco Nyaraló Központ és Üdülőfalu, Vigna sul mar Kemping és Üdülőfalu, Norcenni Girasole Club Kemping és Üdülőfalu, Park Albatros Kemping és Üdülőfalu, Ortobello Kemping és Üdülőfalu, Stork Kemping és Üdülőfalu, Internazionale Manacore Kemping és Üdülőfalu, La Masseria Kemping, Bella Sardinia Kemping, Solaris Camping Beach Resort, Castell Montgri Kemping, camping Terme Catez, Bella Austria Kemping
  A kutya után fizetendő költség 12 €  / nap a következő kempingekben: Albatros Kemping és Üdülőfalu, Free Beach Kemping, L'Ultima Spiaggia Kemping, Tonnara Kemping, Bijela Uvala Kemping, Domaine La Yole Camping Lodge)
 • Kötelező kauciót kell fizetni azoknak, akik kutyát hoznak, ebből az összegből 20 EUR kötelező fertőtlenítési díj kerül felszámításra a nyaralás végén.
 • Az allergiában szenvedő vendégeink érdekeinek tiszteleben tartása miatt általában nem engedélyezzük az állatok jelenlétét mobil házainkban, még akkor sem, ha a kempingek szabályzata ezt lehetővé teszi.