BALATONTOURIST BERÉNY NATURISTA KEMPING

vissza a kempingekhez

 

Magyarország / Balaton / Balatonberény

 

Az 1988 óta üzemelő 5,5 hektáros naturista kemping és az 1987-ben létesített naturista strand természetes környezetben, nádasokkal övezett területen található. A Balaton legnagyobb és legrégebbi tradíciókkal rendelkező naturista kempingje. A Balaton partján található kizárólagosan naturista vendégeket fogadó kemping ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt mindazok számára, akik Euróba legnagyobb édesvizű tavánál szeretnék eltölteni vakációjukat naturista életérzés jegyében. Számtalan vízi sportolási lehetőség és különböző turisztikai programok közül válogathatnak a nyaralók.

 

ONLINE FOGLALÁS IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL:

Információk

A kemping NUDISTA szabályok szerint működik, ezt kérjük a foglaláskor figyelembe venni.  A kemping és naturizmus szabályait pedig kötelező betartani minden vendégnek.

A kempingben 4 db Naturexpert Silver mobil ház található fedett fa terasszal, faszenes grill sütővel, microhullámú sütővel, vízforralóval felszereltek, a légkondícináló térítés ellenében vehető igénybe.
 
Ágyneműhuzat és törölköző: használható a saját huzat és törölköző, ha pedig bérelni szeretne, kérjük, legyen kedves igényét irodánk részére jelezni, legalább 7 nappal az érkezés előtt.(egyszeri árak, csere esetén ismét ki kell fizetni!)
Párnák és plédek vannak minden mobil házban, csak a huzatokról és lepedőről kell gondoskodni!
Az ágynemű huzat és törölköző bérleti díját, valamint az egyéb, alább felsorolt szolgáltatások bérleti díját minden esetben, készpénzben kérjük a helyszínen fizetni.
Last minute rendelés esetén sajnos nem tudjuk garantálni a megrendelt ágynemű huzatokat, törölközőket és baba felszereléseket.
Egyszemélyes szett: 12,50 €/5000 Ft (tartalmaz lepedőt, paplan és párna huzatot, valamint törölközőt 1 személy részére)
1 gépjármű díjmentes parkolását biztosítjuk közvetlenül a mobilház mellett.
 
 
 
Végtakarítás: az elutazás előtt a lakóegységet tiszta állapotban kérjük átadni.
Érkezés / elutazás: A recepción a kulcsot az érkezés napján 16 h-tól adják át. Az elutazás napján kérjük, legkésőbb 10 h-ig legyenek szívesek a házat a recepción dolgozóknak átadni.
Érkezéskor kérjük minden esetben ellenőrizzék a gázpalackban lévő gáz mennyiségét, annak megemelésével. Üres palack esetén a recepció munkatársai azonnal segítségükre lesznek.
 
 

A mobil ház bérleti díja tartalmazza: Víz, gáz, elektromos áram, légkondícionáló használata és parkolás 1 autó részére, illetve az idegenforgalmi adó összegét.

A mobil ház bérleti díja NEM tartalmazza: Ágyneműhuzat és törülköző, 

A minimálisan foglalható éjszakák száma 2-4 között időszak függvényében. Az árak házanként és éjszakánként értendőek maximum 5 felnőtt és 1 gyermek részére

 

.ONLINE FOGLALÁSÉRT KATTINTSON IDE:

BALATONTOURIST BERÉNY NATURISTA KEMPING BALATONTOURIST BERÉNY NATURISTA KEMPING BALATONTOURIST BERÉNY NATURISTA KEMPING BALATONTOURIST BERÉNY NATURISTA KEMPING BALATONTOURIST BERÉNY NATURISTA KEMPING BALATONTOURIST BERÉNY NATURISTA KEMPING BALATONTOURIST BERÉNY NATURISTA KEMPING BALATONTOURIST BERÉNY NATURISTA KEMPING