HAPPY CLASSIC MOBIL HÁZ

vissza a mobil házakhoz

 

A Happy Camp szálláshelyei közül a Happy Classic volt az első típus, mely vendégeket fogadott. Klasszikus és komplett lehetőség, ahol maximum 5 felnőtt és 1 gyermek tud kényelmesen nyaralni.

A mobil ház beosztása: egy franciaágyas szoba, egy másik szoba emeletes és egy sima ággyal felszerelve, vagy két egyszemélyes ágy és egy falról lehajtható ágy ( max 150cm és 60 kg  méretig)  Egy további fekhely a nappaliban található az ülőgarnitúrából alakítható át. A konyhában található egy gáztűzhely 4 gázégővel egy kis hűtőszekrény pici mélyhűtő rekesszel, konnektorok, valamint felszerelés 6 személy részére az evőeszköztől  az edényekig. A fürdőszobában zuhanyzó , mosdó és wc van. A mobil házak minden hálószoba ablakára szúnyoghálót szereltek. A házhoz még kényelmes kerti bútorok ( Asztal, székek, napernyő, 2 nyugágy vagy 2 kerti karosszék ) s amennyiben a kemping engedélyezi grillező tartozik. Egyes kempingekben a nagyobb kültéri kényelmet terasz és/vagy előtető illetve napernyő vagy sörsátor szolgálja. ( lásd az egyes kempingek bemutatkozó oldalán).Amennyiben a mobil háznál fedett terasz, előtető, vagy sörsátor található, ebben az esetben a napernyő nem tartozék.

HAPPY CLASSIC MOBIL HÁZ HAPPY CLASSIC MOBIL HÁZ HAPPY CLASSIC MOBIL HÁZ HAPPY CLASSIC MOBIL HÁZ HAPPY CLASSIC MOBIL HÁZ HAPPY CLASSIC MOBIL HÁZ HAPPY CLASSIC MOBIL HÁZ HAPPY CLASSIC MOBIL HÁZ HAPPY CLASSIC MOBIL HÁZ HAPPY CLASSIC MOBIL HÁZ