HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ

vissza a mobil házakhoz

 

A modern design és a világos terek jellemzik a Happy Comfort mobil házakat, melyek ideálisak maximum 6 felnőtt számára. A belső terében modern és jól felszerelt konyha található hűtőszekrénnyel és egy kis mélyhűtő rekesszel, 4 rózsás gáztűzhellyel, mosogató csepegtető tálcával. Franciaágyas hálószoba, valamint egy másik szoba, ahol két egyszemélyes ágy található, ezenkívül tágas nappali várja lakóit, ahol az ülőgarnitúra átalakításával két személy részére fekhely alakítható ki. A fürdőszobában zuhanyfülke, WC és mosdó van. (egyes mobil házakban a WC külön helyiségben található.) A házhoz kívül tartoznak még a kerti bútorok, azaz asztal, székek, 2 nyugágy vagy 2 kerti karosszék, és grillező (ahol a kemping ezt engedélyezi).

Egyes kempingjeinkben a nagyobb kültéri kényelmet szolgálja a terasz és/ vagy az előtető, illetve sörsátor vagy napernyő is (ld. Az egyes kempingek bemutatkozó oldalán). Ha a mobil háznál fedett terasz, előtető, vagy sörsátor található, ebben az esetben a napernyő nem tartozék.
HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ HAPPY COMFORT MOBIL HÁZ