HAPPY PREMIUM MOBILHÁZ

vissza a mobil házakhoz

 

A 30 m2 alapterületű Happy Premium ház ideális maximum 7 felnőtt kényelmes elhelyezéséshez. Tágas és kényelmes, három hálószoba található benne: egy franciaágyas és kettő másik, két-két egyszemélyes ággyal. A nappaliban található ülőgarnitúra szükség esetén a 7. személy fekhelyeként is szolgálhat.

A mobil ház belső elrendezése: konyha, hűtőszekrény mélyhűtővel, 4 rózsás gáztűzhely, mosogató, fürdőszoba wc-vel, zuhanyfülke és mosdó (néhány mobil házban a wc külön helyiségben található) A Happy Premium mobil házak sötétített szúnyoghálóval vannak felszerelve a nappaliban és a hálókban. 

A házhoz tartoznak még a kerti bútorok, azaz asztal, székek, 2 nyugágy vagy kerti karosszék, és grillező vagy elektromos sütőlap (ahol a kemping ezt engedélyezi).

(Egyes kempingjeinkben a nagyobb kültéri kényelmet szolgálja a terasz és/ vagy az előtető, illetve sörsátor vagy napernyő is. (Lásd az egyes kempingek bemutatkozó oldalán!) Amennyiben a mobil háznál fedett terasz, előtető, vagy sörsátor található, a napernyő nem tartozék.)

HAPPY PREMIUM MOBILHÁZ HAPPY PREMIUM MOBILHÁZ HAPPY PREMIUM MOBILHÁZ HAPPY PREMIUM MOBILHÁZ HAPPY PREMIUM MOBILHÁZ HAPPY PREMIUM MOBILHÁZ HAPPY PREMIUM MOBILHÁZ HAPPY PREMIUM MOBILHÁZ HAPPY PREMIUM MOBILHÁZ HAPPY PREMIUM MOBILHÁZ