HAPPY EASY MOBILHÁZ
 
A 25 m2-es  mobil ház felszereltsége a kényelmet és a funkcionalitást szolgálja,a két hálószoba és egy nappali tökéletes választás maximum 5 felnőtt és 1 gyermek részére. Beosztása: egy franciaágyas szoba, valamint egy másik szoba, ahol 2 egyszemélyes ágy van, valamint egy falról lehajtható ágy, amely egy max. 150 cm magas és max. 60 kg testsúlyú személy részére nyújt pihenési lehetőséget. További egy fekhely kialakítására van lehetőség a ház nappalijában, az ülőgarnitúra átalakításával. 
A konyhában található egy gáztűzhely 4 gázégővel, egy kis hűtőszekrény pici mélyhűtő rekesszel, konnektorok, valamint felszerelés 6 személy részére az evőeszköztől az edényekig. A fürdőszobában zuhanyozó, mosdó és WC van. 
A házhoz kívül tartoznak még a kerti bútorok, azaz asztal, székek, 2 nyugágy vagy 2 kerti karosszék, és grillező, vagy elektromos sütőlap (ahol a kemping ezt engedélyezi).
Egyes kempingjeinkben a nagyobb kültéri kényelmet szolgálja a terasz és/ vagy az előtető, illetve sörsátor vagy napernyő is (ld. Az egyes kempingek bemutatkozó oldalán). Ha a mobil háznál fedett terasz, előtető, vagy sörsátor található, ebben az esetben a napernyő nem tartozék.
HAPPY EASY MOBILHÁZ HAPPY EASY MOBILHÁZ HAPPY EASY MOBILHÁZ HAPPY EASY MOBILHÁZ HAPPY EASY MOBILHÁZ HAPPY EASY MOBILHÁZ HAPPY EASY MOBILHÁZ HAPPY EASY MOBILHÁZ HAPPY EASY MOBILHÁZ