Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Happcamp Utazási Iroda

Mi is az a mobil ház?

 

A mobil ház valójában egy könnyűszerkezetes apartman, 24 és 32 m2-es változata létezik. A kisebbek 6 személy részére adnak szállást, a nagyobbakban már 7 fő tud kényelmesen nyaralni.

Pontosan úgy néz ki belülről, mint egy téglából épített apartman: fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel, konyha 4 rózsás gáztűzhellyel, hűtőszekrénnyel és a főzéshez szükséges összes edényzettel és felszereléssel. Van egy franciaágyas hálószoba és egy “gyerekszoba”, ahol további 3 fekhelyet találunk. A 6. fő részére a nappaliban tudunk ágyat kialakítani az ülőgarnitúra átalakításával.

A legtöbb házunkat légkondicionáló berendezéssel szereltük fel, hogy még a legnagyobb nyári melegben is megfelelő pihenés várja önöket a mobil házban.

A kempingek, ahol a nyaralási lehetőségeinket kínáljuk, igazi földi paradicsomok: a 4 csillag valóban magas színvonalat garantál. Minden kempingben medence világot találunk, nem ritka a 4-6 medence sem egy kempingen belül. Csúszdák, lagúnák, vízesések, Jacuzzi, sodrófolyosók.

Természetesen a kempingek közül szinte mindegyik közvetlen tenger, – vagy tóparti elhelyezkedésű, így aki nem akar a medencékben fürdeni, élvezheti a természetes víz hűsítő habjait.

Akik gyerekekkel érkeznek, szintén nem fognak csalódni: a legkisebbektől a nagyobbakig minden korosztályt animáció, sportprogramok, kézműves foglalkozások, és sportprogramok sokasága várja a teljes szezonban.

Ellátás: Mint minden kempinges nyaralás, itt is önellátás van, azonban ezekben a kemingekben magas színvonalon étkezhet akár több vendéglő kínálatából, ha nem akar a mobil ház teljesen felszerelt konyhájában főzni. (ajánlataink egyetlen esetben sem tartalmaznak ellátást, kizárólag a mobil ház bérlésére vonatkoznak)

Reméljük, hogy sikerült felkelteni az érdeklődését! Hívjon minket, nyaraljon Európa legszebb kempingjeiben családbarát áron!