Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Happcamp Utazási Iroda

Mit vigyünk magunkkal a mobil házba?

A konyhában mindenféle edényt találsz, de mosogatáshoz mosogatószer és szivacs szükséges. Ugyanígy jól jön egy szivacs vagy törlőkendő a terasz műanyagasztalának letakarításához is.

A kuka kibéleléséhez szükséged lesz majd kukazsákra.

A mobil házat kitakarítva kapod meg, és így is kell átadnod az utánad érkezőknek. Ha szeretnéd tisztán tartani a mosdó és a konyha tisztításához, mosogatáshoz, valamint a felmosáshoz tisztítószerekre is szükség lesz. Jól jön a törlőkendő, mosogatószivacs, konyharuha is.

A reggelihez jól jön az elmaradhatatlan kávé, meg persze amivel szerted (cukor, tej, édesítő).  Mert azért nyaralásnál se pattan ki a szemünk, ha a gyerek már hajnalban azzal kelt, hogy „Mikor megyünk már a strandraaaaa?” Legyen nálad zárható műanyag doboz, mert az édes dolgokat szeretik a hangyák. :-)

Kelleni fog majd szalvétawc papír és esetleg papírtörlő is. 

Ezeket persze mind megkapod a kemping kisboltjában is, de van, aki takarékossági okokból szívesebben visz mindent otthonról, így inkább szólunk!:)

Ágynemű pár Euro fejében bérelhető, ám ha te szívesebben alszol a sajátodban, akkor erre is gondolj!

Nyilván kell törölköző és strandtörölköző is. (Ez utóbbiból jó ha van tartalék, ha épp mosásban van a másik.)

Este a mobil házak előtt szinte mindenki mécseseket vagy gyertyákat égetett, mi ezt nem vittünk és jól jött volna. Ahogy a zseblámpa is, mert a gyerekek előszeretettel bóklásztak a kempingben sötétedés után is. (Ennek hiányában a mobiltelefonunkra töltöttünk le zseblámpa alkalmazást, de ugye ezt két kiskorú kezébe adni, nem egy életbiztosítás. )

Az ablakokon vagy ugyan szúnyogháló, de érdemes a táskába rakni a rovarírtó, szúnyogriasztó spray-kat.

A strandon- pláne, ha kisgyerekekkel vagy- nagyon praktikus a strandsátor. Véd a naptól, az esetleges parti széltől, be lehet húzódni, ha szemerkélne az eső, és a gyerekek is alhatnak benne egy jót, ha kimerülnének a melegtől és a vízben való viháncolástól.

hűtőtáska jégakkukkal biztosan elengedhetetlen. Ebbe bepakolhatjuk az egész napra való ételt és italt, mert ugyan ki kívánkozna el a tengerpartról napközben? Mi egészen alkonyatig strandoltunk, és csak a vacsorához mentünk vissza a mobil házhoz.