Gyere velünk meseországba...

Kategória: Utazás,

Gyere velünk meseországba...

A Bella Austria kemping a Katschtal völgyében, 800 méterrel a tengerszint felett fekszik.

Kényelmes, jól felszerelt sátrait elsősorban azoknak a családoknak ajánljuk, akik nyaralásuk során valódi szabadságra, a természettel való szoros közelségre és teljes kikapcsolódásra vágynak. 
Mi vár rátok, ha itt töltitek a pihenéseteket? Filmbe illő, gyönyörű alpesi tájak, sziklás hegyek közt tekergő hegyi folyók, völgyek közt megbúvó kristály vizű tavak, buja erdők és fenyvesek, vadvirágos rétek, legelők menti alpesi kunyhók- melyek gyalogosan, kerékpáron vagy lóháton is felfedezhetők!
Hazatérve a kempingbe pedig elnyúlhattok a medencék partján, úszhattok egy jót, majd a szaunában felfrissülve megkóstolhatjátok az étterem helyi specialitásait.

A kempingtől 2 órányira autóútra található Salzburg városa. Ez a barokk jellegű városka, - mely nem utolsó sorban Mozart szülővárosa - méltán lett az UNESCO Világörökségének része. Salzburg egy valódi kis ékszeres doboz az Alpok északi szélén.

Az óvárosban minden az elmúlt századokról, és a város falai közt élő emberekről mesél: a különböző korokból fennmaradt templomok, a számtalan múzeum és kastély, a parkok, szökőkutak, égbe nyúló tornyok, a harangjáték, a dóm, a díszes homlokzatok, oszlopos erkélyek-na és persze Hohensalzburg majd 1000 éves vára.

A Bella Austriától 30 percnyi autóútra található Sankt Georgen-i Meseerdő pedig garantáltan mindne gyereket levesz a lábáról!  A gyerekek itt nem csupán a Grimm mesék jól ismert hőseivel találkozhatnak, de lehet belőlük viking a vikinghajón, kalóz, a kalózhajón, vagy éppen aranyásó, cowboy vagy indián a vadnyugaton! Ugrálhatnak az óriás trambulinon, megmérhetitek ügyességüket a mászótornyokon, bátorságukat a labirintusban és szabadon száguldozhatnak a négy sávos óriáscsúszdán.
27 meseállomás és 130 mesehős garantálja, hogy a család egyetlen tagja sem fog unatkozni!

Vissza a hírekhez