PAESTUM KEMPING ÉS ÜDÜLŐFALU

vissza a kempingekhez

Olaszország - Campania - Paestum

 

A Paestum Kemping és Üdülőfalu a mediterrán táj egy jellegzetes pontján, Paestum közelében található.

Egy fenyves közepén, a selymes homokkal borított tengerpart közelében várja a családokat, akik a nyaralást a környékbeli látnivalók felfedezésével szeretnék még gazdagabbá tenni.

Információk
Happy Easy mobil házak félig fedett fa terasszal és elektromos grillsütővel felszereltek; légkondicionáló térítés ellenében igénybe vehető.
 
Ágyneműhuzat és törölköző: használható a saját huzat és törölköző, ha pedig bérelni szeretne, kérjük, legyen kedves igényét irodánk részére jelezni, legalább 7 nappal az érkezés előtt.(egyszeri árak, csere esetén ismét ki kell fizetni!)
Párnák és plédek vannak minden mobil házban, csak a huzatokról és lepedőről kell gondoskodni!
Az ágynemű huzat és törölköző bérleti díját, valamint az egyéb, alább felsorolt szolgáltatások bérleti díját minden esetben, készpénzben kérjük fizetni.
Last minute rendelés esetén sajnos nem tudjuk garantálni a megrendelt ágynemű huzatokat, törölközőket és baba felszereléseket.
Franciaágyas szett: 20 € (tartalmaz lepedőt, paplan és párna huzatot, valamint törölközőt 2 személy részére)
Egyszemélyes szett: 15 € (tartalmaz lepedőt, paplan és párna huzatot, valamint törölközőt 1 személy részére)
Strandtörölköző: lehetőség van " Happy Camp" logós strandtörölköző megvásárlására: 10 €/darab
 
Egyéb szolgáltatások:
Gyermek ágy bérlés: 3 € / éj
Etetőszék bérlés: 3 € / éj
Légkondícionáló díja: 5 € / éj
 
Végtakarítás: az elutazás előtt a lakóegységet tiszta állapotban kell átadni, egyébként 40 €/50 € (háztípustól függően) takarítási költséget visszatartanak a 100 EUR kaucióból.
Érkezés / elutazás: parkmenedzserek a kulcsot az érkezés napján 16 h-tól adják át. Az elutazás napján kérjük, legkésőbb 10 h-ig legyenek szívesek a házat átadni.
Érkezéskor kérjük minden esetben ellenőrizzék a gázpalackban lévő gáz mennyiségét, annak megemelésével. Üres palack esetén a parkmendzsereket kérjük értesíteni.
 A mobilház bérleti díja tartalmazza: víz, gáz, elektromos áram és parkolás 1 autó részére
A mobilház bérleti díja NEM tartalmazza: Ágyneműhuzat és törülköző, légkondíciónáló használata és az idegenforgalmi adó összegét, melyet érkezéskor kell megfizetni a teljes tartózkodási időre előre.
 
Kaució: 100 € (az érkezéskor, készpénzben fizetendő)Kaució: 100 € (az érkezéskor, készpénzben fizetendő)

Foglalását fizetheti közvetlenül EUR-ban is.

* A HUF árak tájékoztató jellegűek, annak pontos összegének meghatározása a foglalás napján érvényes MBH Bank valuta eladási árfolyam alapján történik.

 

Nyaraljon tovább, fizessen kevesebbet! 

Foglaljon májusi, júniusi vagy szeptemberi időpontokra legalább 4 éjszakát, vagy többet, és fizessen kevesebbet.
Példa: 7=5 vagy 7=6 ajánlatunk azt jelenti, hogy 7 éjszakát tölthet nálunk, de csak 5 vagy 6 éjszaka árát kell megfizetni.

A részletes információkért kérjen ajánlatot.

Az árak házanként és éjszakánként értendőek maximum 6-7 személy részére (mobilház típustól függően).


PAESTUM KEMPING ÉS ÜDÜLŐFALU PAESTUM KEMPING ÉS ÜDÜLŐFALU PAESTUM KEMPING ÉS ÜDÜLŐFALU PAESTUM KEMPING ÉS ÜDÜLŐFALU PAESTUM KEMPING ÉS ÜDÜLŐFALU PAESTUM KEMPING ÉS ÜDÜLŐFALU PAESTUM KEMPING ÉS ÜDÜLŐFALU PAESTUM KEMPING ÉS ÜDÜLŐFALU PAESTUM KEMPING ÉS ÜDÜLŐFALU