PELSO KEMPING ALSÓÖRS

vissza a kempingekhez

 

Magyarország / Balaton / Alsóörs

A kemping a Balaton partján, néhány kilométerre Balatonfüredtől, Alsóörs és Palóznak határán 250.000 négyzetméteres területen fekszik. A közvetlen strandkapcsolat miatt kisgyermekes családoknak különösen ajánljuk! Családias hangulattal, három medencével, és színes-szórakoztató gyermekanimációs programokkal várja az érdeklődőket

Információk
Naturexpert Bronz mobil házak fedett fa terasszal, faszenes grill sütővel, microhullámú sütővel, vízforralóval felszereltek, a légkondícináló térítés nélkül vehető igénybe.
 
 
Ágyneműhuzat és törölköző: használható a saját huzat és törölköző, ha pedig bérelni szeretne, kérjük, legyen kedves igényét irodánk részére jelezni, legalább 7 nappal az érkezés előtt.(egyszeri árak, csere esetén ismét ki kell fizetni!)
Párnák és plédek vannak minden mobil házban, csak a huzatokról és lepedőről kell gondoskodni!
Az ágynemű huzat és törölköző bérleti díját, valamint az egyéb, alább felsorolt szolgáltatások bérleti díját minden esetben, készpénzben kérjük a helyszínen fizetni.
Last minute rendelés esetén sajnos nem tudjuk garantálni a megrendelt ágynemű huzatokat, törölközőket és baba felszereléseket.
Egyszemélyes szett: 8 € (tartalmaz lepedőt, paplan és párna huzatot, valamint törölközőt 1 személy részére)
1 gépjármű díjmentes parkolását biztosítjuk közvetlenül a mobilház mellett.
Kutya előzetes engedéllyel - a weboldalon található feltételekkel - bevihető.
 
Egyéb szolgáltatások:
Gyermek ágy bérlés: 2 € / éj
Etetőszék bérlés: 2 € / éj
Babakád bérlés: 2 € a teljes időszakra
 
 
Végtakarítás: az elutazás előtt a lakóegységet tiszta állapotban kell átadni, egyébként 40 € takarítási költséget visszatartanak a 100 EUR kaucióból.
Érkezés / elutazás: parkmenedzserek a kulcsot az érkezés napján 16 h-tól adják át. Az elutazás napján kérjük, legkésőbb 10 h-ig legyenek szívesek a házat átadni.
Érkezéskor kérjük minden esetben ellenőrizzék a gázpalackban lévő gáz mennyiségét, annak megemelésével. Üres palack esetén a parkmenedzserek azonnal segítségükre lesznek.
A mobil ház bérleti díja tartalmazza: víz, gáz, elektromos áram használata, légkondícionáló használata és parkolás 1 autó részére
A mobil ház bérleti díja NEM tartalmazza: Ágyneműhuzat és törülköző, és az idegenforgalmi adó összegét, melyet érkezéskor kell megfizetni a teljes tartózkodási időre előre.
Kaució: 100 € (az érkezéskor, készpénzben fizetendő)
 


Ártáblázat

A minimálisan foglalható éjszakák száma 3.

Az árak házanként és éjszakánként értendőek maximum 5 felnőtt +1 gyermek részére.

PELSO KEMPING ALSÓÖRS PELSO KEMPING ALSÓÖRS PELSO KEMPING ALSÓÖRS PELSO KEMPING ALSÓÖRS PELSO KEMPING ALSÓÖRS PELSO KEMPING ALSÓÖRS PELSO KEMPING ALSÓÖRS PELSO KEMPING ALSÓÖRS PELSO KEMPING ALSÓÖRS PELSO KEMPING ALSÓÖRS PELSO KEMPING ALSÓÖRS PELSO KEMPING ALSÓÖRS