BRIONI Sunny Kemping

vissza a kempingekhez

 

Horvátország / Puntizela / Pula

 

A Brioni szigetekre nyíló csodálatos kilátásával a kemping tökéletes választás mindazoknak, aki nyugodt kikapcsolódásra vágynak. A környéket is érdemes felfedezni: Pula városa mindössze 10 km-re fekszik és számos érdekes látnivalót kínál. A Kamenjak félsziget gyönyörű öbleiben sziklák között lehet úszni és búvárkodni. Nemzeti parkja mindenki számára tartogat valami érdekességet.

Információk
Happy Standard mobil házak félig fedett fa terasszal és faszenes vagy elektromos grillezővel felszereltek; légkondicionáló térítés nélkül igénybe vehető.
 
Ágyneműhuzat és törölköző: használható a saját huzat és törölköző, ha pedig bérelni szeretne, kérjük, legyen kedves igényét irodánk részére jelezni, legalább 7 nappal az érkezés előtt.(egyszeri árak, csere esetén ismét ki kell fizetni!)
Párnák és plédek vannak minden mobil házban, csak a huzatokról és lepedőről kell gondoskodni!
Az ágynemű huzat és törölköző bérleti díját, valamint az egyéb, alább felsorolt szolgáltatások bérleti díját minden esetben, készpénzben kérjük fizetni.
Last minute rendelés esetén sajnos nem tudjuk garantálni a megrendelt ágynemű huzatokat, törölközőket és baba felszereléseket.
Franciaágyas szett: 20 € (tartalmaz lepedőt, paplan és párna huzatot, valamint törölközőt 2 személy részére)
Egyszemélyes szett: 15 € (tartalmaz lepedőt, paplan és párna huzatot, valamint törölközőt 1 személy részére)
Strandtörölköző: lehetőség van " Happy Camp" logós strandtörölköző megvásárlására: 8 €/darab
 
 
Egyéb szolgáltatások:
Gyermek ágy bérlés: 2 € / éj
Etetőszék bérlés: 2 € / éj
Babakád bérlés: 2 €
 
Végtakarítás: az elutazás előtt a lakóegységet tiszta állapotban kell átadni, egyébként 40 € takarítási költséget visszatartanak a 100 EUR kaucióból.
Érkezés / elutazás: parkmenedzserek a kulcsot az érkezés napján 16 h-tól adják át. Az elutazás napján kérjük, legkésőbb 10 h-ig legyenek szívesek a házat átadni.
Érkezéskor kérjük minden esetben ellenőrizzék a gázpalackban lévő gáz mennyiségét, annak megemelésével. Üres palack esetén a parkmendzsereket kérjük értesíteni.
A mobil ház bérleti díja tartalmazza: víz, gáz, elektromos áram használata, légkondícinonáló használata és parkolás 1 autó részére
A mobil ház bérleti díja NEM tartalmazza: Ágyneműhuzat és törülköző esetleges bérleti díját, illetve az idegenforgalmi adó összegét, melyet érkezéskor kell megfizetni a teljes tartózkodási időre előre.
Kaució: 100 € (az érkezéskor, készpénzben fizetendő)


Ártáblázat

Minimálisan foglalható éjszakák száma 3.

Az árak házanként és éjszakánként értendőek maximum 6-7 személy részére (mobilház típustól függően).


BRIONI Sunny Kemping BRIONI Sunny Kemping BRIONI Sunny Kemping BRIONI Sunny Kemping BRIONI Sunny Kemping BRIONI Sunny Kemping BRIONI Sunny Kemping BRIONI Sunny Kemping BRIONI Sunny Kemping BRIONI Sunny Kemping BRIONI Sunny Kemping BRIONI Sunny Kemping