Jesolo Mare Family Camping Village

vissza a kempingekhez

 

Olaszország / Veneto / Velencei riviéra / Jesolo

 

A Jesolo Mare Kemping és Üdülőfalu közvetlenül az aranyhomokos tengerparton fekszik. Kiváló úticél az egész család számára. ”Természet és kikapcsolódás” ezek a kemping hívószavai. Az üdülőhely számos szolgáltatásával,(bár, étterem, medencék), Jesolo belvárosához való közelségével, a 10 km-es sétálóutcájával egy teljes nyugalomban eltöltött, tökéletes vakáció biztosítéka.

Információk
Happy Premium mobil házak félig fedett fa terasszal és elektromos grill vagy barbecue sütővel felszereltek; légkondicionáló térítés nélkül igénybe vehető.
 
 
Kutya külön díjazás ellenében előzetes engedéllyel - a weboldalon található feltételekkel - bevihető.
 
Ágyneműhuzat és törölköző: használható a saját huzat és törölköző, ha pedig bérelni szeretne, kérjük, legyen kedves igényét irodánk részére jelezni, legalább 7 nappal az érkezés előtt.(egyszeri árak, csere esetén ismét ki kell fizetni!)
Párnák és plédek vannak minden mobil házban, csak a huzatokról és lepedőről kell gondoskodni!
Az ágynemű huzat és törölköző bérleti díját, valamint az egyéb, alább felsorolt szolgáltatások bérleti díját minden esetben, készpénzben kérjük fizetni.
Last minute rendelés esetén sajnos nem tudjuk garantálni a megrendelt ágynemű huzatokat, törölközőket és baba felszereléseket.
Franciaágyas szett: 20 € (tartalmaz lepedőt, paplan és párna huzatot, valamint törölközőt 2 személy részére)
Egyszemélyes szett: 15 € (tartalmaz lepedőt, paplan és párna huzatot, valamint törölközőt 1 személy részére)
Strandtörölköző: lehetőség van " Happy Camp" logós strandtörölköző megvásárlására: 10 €/darab
 
Egyéb szolgáltatások:
Gyermek ágy bérlés: 3 € / éj
Etetőszék bérlés: 3 € / éj
 
Végtakarítás: az elutazás előtt a lakóegységet tiszta állapotban kell átadni, egyébként 40 €/50 € (háztípustól függően) takarítási költséget visszatartanak a 100 EUR kaucióból.
Érkezés / elutazás: munkatársaink a kulcsot az érkezés napján 16 h-tól adják át. Az elutazás napján kérjük, legkésőbb 10 h-ig legyenek szívesek a házat kollégáinknak átadni.
Érkezéskor kérjük minden esetben ellenőrizzék a gázpalackban lévő gáz mennyiségét, annak megemelésével. Üres palack esetén a recepciót kérjük értesíteni.
A mobil ház bérleti díja tartalmazza: víz, gáz, elektromos áram használata, légkondícinonáló használata és parkolás 1 autó részére
A mobil ház bérleti díja NEM tartalmazza: Ágyneműhuzat és törülköző esetleges bérleti díját, illetve az idegenforgalmi adó összegét, melyet érkezéskor kell megfizetni a teljes tartozkodási időre előre.
Kaució: 100 € (az érkezéskor, készpénzben fizetendő)


Ártáblázat

Nyaraljon tovább, fizessen kevesebbet! 

Foglaljon májusi, júniusi vagy szeptemberi időpontokra legalább 4 éjszakát, vagy többet, és fizessen kevesebbet.
Példa: 7=5 vagy 7=6 ajánlatunk azt jelenti, hogy 7 éjszakát tölthet nálunk, de csak 5 vagy 6 éjszaka árát kell megfizetni.

Az ártáblázatban feltüntetett 7 éjszakás árak ezeket a kedvezményeket tartalmazzák.

Az árak házanként és éjszakánként értendőek maximum 6-7 személy részére (mobilház típustól függően).


Jesolo Mare Family Camping Village Jesolo Mare Family Camping Village Jesolo Mare Family Camping Village Jesolo Mare Family Camping Village Jesolo Mare Family Camping Village Jesolo Mare Family Camping Village Jesolo Mare Family Camping Village Jesolo Mare Family Camping Village Jesolo Mare Family Camping Village